Minihijskraan huren?

  • Past door loopdeur
  • Hijscapaciteit tot 9000 kg
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Eenvoudig transport

Neem contact op

Vervoer & machinist bij R. Lekkerkerker Minihijskraan Verhuur

Met R. Lekkerkerker Minihijskraan Verhuur kiest u voor betrouwbaarheid. Wanneer u bij ons een compactkraan huurt, krijgt u de beschikking over een Hoeflon hijskraan in perfecte staat. Bovendien is de huur altijd ínclusief transport en een vakbekwame machinist, die de hijscapaciteit van onze compacte kraan perfect weet te benutten.

Veilig hijswerk mét kundige machinist

Het werken met de nieuwste generatie hijskranen vereist kennis en ervaring. Zo zijn onze minihijskranen radiografisch bestuurbaar met moderne besturingselektronica. Onze machinisten weten slim gebruik te maken van alle mogelijkheden van onze compactkranen. De wendbaarheid en kracht van onze Hoeflon machines komen op uw locatie dan ook optimaal tot zijn recht.

Zorgeloos vervoer minihijskraan naar uw werkplek

R. Lekkerkerker Minihijskraan Verhuur verzorgt het vervoer van de compactkraan naar uw gewenste locatie. Bij het huren van de minihijskraan is het transport dus geregeld. Vanzelfsprekend geldt hetzelfde voor onze bijpassende glaszuigers die geen glasplaat uit de weg gaat. Laat u ons weten wanneer uw hijsprobleem opgelost moet worden?

R. Lekkerkerker Minihijskraan Verhuur